ΑΡΧΙΚΗ

MATRIX!!! ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ HΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ 'ΝΤΑΒΕΛΗ' ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ!!!

Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου
Μια Ινδική παράδοση αναφέρει ότι οι ψυχές που πρόκειται να μετενσαρκωθούν πέφτουν από τον ουρανό με την βροχή και αναγεννιούνται υπό την μορφή σπόρων....
Ο Διογένης ο Λαέρτιος στο ζήτημα αυτό, προσθέτει πως η ατμόσφαιρα είναι όλη πλήρη από ψυχές που πλανώνται δια μέσου του αέρος. ( De musica III).
Ενώ ο Μακρόβιος (De somnium soiplonis, I, 10) αναφέρει ότι:

Κατερχόμενες οι ψυχές προς την γη, διέρχονται από διάφορες αστρικές περιοχές παραλαμβάνοντας εξ' αυτών ένα κατάλληλο ένδυμα φθάνοντας στη γη. Το ένδυμα αυτό αποτελείται από διάφορες ουσίες λεπτοφυών αιθερικών περιβλημάτων. Και μετά το φυσικό θάνατο όλα αυτά θα παραδοθούν ξανά και θα αποδυθούν στους πλανήτες απ' όπου είχαν παραληφθεί.

Αλλά ας δούμε ποιες είναι αυτές οι αστρικές περιοχές και πως δημιουργούνται;

Το νερό της βροχής παίρνοντας τον ουράνιο ηλεκτρομαγνητισμό κι από το έδαφος τις διάφορες μεταλλικές ουσίες, οδηγείται στις ιαματικές πηγές του πλανήτη.
Οι ποσότητες αυτές συναντούν τα υπόγεια νερά, που μεταφέρουν τον γήινο ηλεκρομαγνητισμό, διαμορφώνοντας τα λεγόμενα τελλουρικά ρεύματα.