ΑΡΧΙΚΗ

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΡΗΣ:Οι φωτογραφίες που αποδεικνυουν οτι υπήρξε κάποιος εξωγήινος πολιτισμός κάποτε!

Δεν πάει πολύς καιρός περίπου δυο μήνες που ένας ανώνυμος ερευνητής ανέβασε στο διαδίκτυο κάποιες εντυπωσιακές φωτογραφίες από τον πλανήτη Άρη ή αλλιώς τον κόκκινο πλανήτη. Οι φωτογραφίες που θα δείτε πιο κάτω είναι πραγματικά εντυπωσιακές αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι στον πλανήτη αυτόν υπήρξε κάποιος εξωγήινος πολιτισμός κάποτε.
Στις φωτογραφίες αυτές θα δείτε μια κατασκευή από πυλώνες από έναν διάφανο θόλο στο χείλος ενός κρατήρα στην περιοχή. Υπάρχει ακόμη πιο δίπλα μια κατασκευασμένη σπασμένη σβάστικα ( !!!) αλλά και από ότι υπολογίζουν οι ειδικοί ακόμη πιο δίπλα από τις κατασκευές φαίνεται να υπήρχε ένα λιμάνι!


Τις δομές αυτές τις φωτογράφησαν και είναι ορατές από το δορυφορικό σύστημα του GOOGLE MARS!!!! Η NASA έως συνήθως μέχρι τώρα κρατάει σιγή ιχθύος, η μόνη αντίδραση ήταν μια φράση από τον άνθρωπο που έχουν για τα δελτία τύπου όπου είπε τα εξής:
« Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες οι οποίες έχουν διαρρεύσει από την ΝΑSA οι οποίες αν και είναι ιδιοκτησία της δεν δείχνουν κάτι το ιδιαίτερο που να χρίζει έρευνας όπως απομεινάρια κάποιου εξωγήινου πολιτισμού… »


Βέβαια όταν ρωτήθηκε για όλες τις φωτογραφίες που δείχνουν όλα τα γνωστά κτίσματα, πρόσωπα, πυραμίδες, δομές πόλεων, απομεινάρια από διαστημόπλοια, παράξενα φώτα μέσα στις γυάλινες σήραγγες απάντησε:
«Αυτά όλα τα λένε αυτοί που έχουν αχαλίνωτη φαντασία! Το μόνο που έχει ανακαλύψει η ΝASA και το δέχεται είναι ότι κάποια στιγμή σε εναν κρατήρα της ανέβλυζε νερό για λίγο όμως, αυτό σημαίνει ότι για το μέλλον της ανθρωπότητας ο πλανήτης θα είναι χρήσιμος, αλλά και στους πόλους του υπάρχει πάγος. Όσο για τις γυάλινες σήραγγες που μιλάνε όλοι και υπάρχουν φωτογραφίες οι οποίες και αυτές έχουν διαρρεύσει από την NASA πως ξέρουν ότι είναι γυάλινες; έχουν πάει εκεί και τις έχουν εξετάσει; Δεν είναι τίποτα άλλο από γεωλογικό φαινόμενο το οποίο έγινε από τους τεράστιους ανέμους ανά τις χιλιετηρίδες …»