ΑΡΧΙΚΗ

Karl Heinz Ottinger Σεληνιακά φαινόμενα Απριλίος 2015

Αστρολογική εκτίμηση για τη Νέα Σελήνη και την Πανσέληνο για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο
Καταραμένε Έλληνα.
Όπου να γυρίσω την σκέψη μου, όπου και να στρέψω την ψυχή μου, μπροστά μου σε βλέπω, σε βρίσκω.
Τέχνη λαχταρώ, Ποίηση, Θέατρο, Αρχιτεκτονική, εσύ μπροστά, πρώτος και αξεπέραστος.
Επιστήμη αναζητώ, Μαθηματικά, Φιλοσοφία, Ιατρική, κορυφαίος και ανυπέρβλητος.
Για Δημοκρατία διψώ, Ισονομία και Ισότητα, εσύ μπροστά μου, ασυναγώνιστος κι ανεπισκίαστος.
Καταραμένε Έλληνα, καταραμένη Γνώση...
Γιατί να σε αγγίξω;
Για να αισθανθώ πόσο μικρός είμαι, ασήμαντος, μηδαμινός;
Γιατί δεν με αφήνεις στην δυστυχία μου και στην ανεμελιά μου; ΣΙΛΕΡ


Φίλοι και αναγνώστες καλώς ήρθατε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του μηνός Απριλίου 2015. Το παραπάνω απόσπασμα είναι από ποίημα του Φρίντριχ Σίλερ και περιγράφει την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει ως χώρα αλλά και τους λόγους. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Απριλίου και την αστρολογική ερμηνεία τους, την οποία θα προσπαθήσω να σας την αναπτύξω με όσο το δυνατόν πιο απλά λόγια.
Κατ' αρχάς, τα Σεληνιακά φαινόμενα του Απριλίου έχουν ιδιαίτερη σπουδαιότητα λόγω του ότι μελετάμε - αναλύουμε δυο σοβαρές και κρίσιμες Εκλείψεις.
Η πρώτη είναι Ηλιακή Έκλειψη και θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου στις 29ο και 27' των Ιχθύων υποδεικνύοντας το κλείσιμο ενός κύκλου μα και το άνοιγμα ενός νέου μέσα από μιας μορφής «θυσία». Ιδιαίτερα για την Ελλάδα έχει σημαντική βαρύτητα γιατί «χτυπά» μέσω όψης τετραγώνου την προγενέθλια έκλειψη του χάρτη της Μεταπολίτευσης (28η μοίρα των Διδύμων, εντός του 12ου οίκου) που υποδεικνύει μιας μορφής δοκιμασίες. Συγχρόνως, είναι σε απόλυτη σύνοδο με τον Ουρανό του αστρολογικού χάρτη της ένταξης μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (3/5/2010), πράγμα που θα φέρει ανακατατάξεις και ανατροπές στην συνεργασία της χώρας μας με το ΔΝΤ (τρόικα) με ανυπολόγιστες συνέπειες.
Η δεύτερη είναι Σεληνιακή έκλειψη και θα πραγματοποιηθεί στις 4 Απριλίου στην 14η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού. Θα είναι σε δυσαρμονική όψη με τον διελαύνοντα Πλούτωνα, πυροδοτώντας έτσι καταστάσεις που σιγοβράζανε εδώ και καιρό.

Μια πρώτη εκτίμηση – Γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα!
Η Ηλιακή έκλειψη της 20/3 βρίσκεται σε όψη συνόδου με τον απλανή αστέρα Scheat που είναι ένας αστέρας φύσεως ΕΡΜΗ/ΑΡΗ και πολλές φορές προκαλεί ναυάγια (κυριολεκτικά ή μεταφορικά), εκρήξεις, πλημμύρες, αδιέξοδα και γενικά ατυχείς και επώδυνες καταστάσεις. Εξαιτίας του ότι πραγματοποιείται στην 29η μοίρα που βάσει της θεωρίας του «Κλειστού κυκλώματος» έχει αριθμητική τιμή 5, που αντιστοιχεί στο ζώδιο του Λέοντα, δεν αποκλείεται να έχουμε απώλειες παιδιών/νέων, άσχημα γεγονότα κατά την ώρα αθλοπαιδιών, φύλαξης σε σχολικά συγκροτήματα, όπως και αρνητικά συμβάντα σε χώρους διασκέδασης ή ψυχαγωγίας. Επίσης, είναι πιθανά ζητήματα σχετικά με αλλοίωση αποτελεσμάτων σε αθλητικά παιχνίδια χάριν στοιχημάτων, ναυάγια πολυτελών πλοίων ή που μεταφέρουν τέτοια προϊόντα. Συγχρόνως, μελετώντας και τις πλανητικές εξισώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο θα βγάλει δικαστικές αποφάσεις ιδιαίτερα «περίεργες» αλλά και αλλαγή στις νομισματικές ισορροπίες «τρόμου» μεταξύ ευρώ και δολαρίου. Παράλληλα, ίσως επιφέρει την επιδείνωση της υγείας ή την απώλεια ενός καλλιτέχνη ή επιχειρηματία. Πιθανόν, μάλιστα μέσω αυτής της απώλειας να σηματοδοτηθεί το «τέλος μιας εποχής». Η 29η μοίρα έχει ως ερμηνεία «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας», δηλαδή του αλλιώς φαίνεται κι αλλιώς είναι, της εξαπάτησης. Αυτή η μοίρα σχετίζεται επίσης και με την σκιά ενός εκβιασμού.

Η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στις 4/4 στην 14η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού σε