ΑΡΧΙΚΗ

Υπάρχουν τελικά εξωγήινοι; Την απάντηση δίνουν διακεκριμένοι επιστήμονες της NASA, πρώην πράκτορες της CIA και πολιτικοί

To πρόσφατο βίντεο-συνέντευξη του διεθνούς φήμης εφευρέτη του πυραύλου Stinger, Boyd Bushman, για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής αποτελεί μόνο την κορυφή του παγόβουνου.

Οι δημόσιες τοποθετήσεις και αποκαλύψεις διακεκριμένων επιστημόνων και στελεχών της αμερικανικής κυβέρνησης λαμβάνουν μορφή χιονοστιβάδας και αν όλα αυτά κάποτε επιβεβαιωθούν, τότε η ανθρωπότητα θα βρίσκεται ενώπιον συγκλονιστικών ντοκουμέντων.


Τα διεθνή ΜΜΕ αφιέρωσαν εκτενή ρεπορτάζ για τις αποκαλύψεις-φωτιά του Boyd Bushman, με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος και ταυτόχρονα έντονος προβληματισμός.

Υπάρχουν τελικά εξωγήινοι;

Τη δική τους απάντηση δίνουν διακεκριμένοι επιστήμονες της NASA, πρώην πράκτορες της CIA, ακτιβιστές, πολιτικοί, οι οποίοι κατά το παρελθόν άνοιξαν τα χαρτιά τους και τοποθετήθηκαν δημοσίως για το συγκεκριμένο θέμα, όπως το βίωσαν από τις προσωπικές εμπειρίες. Ένα απλό ερώτημα εγείρεται αυθόρμητα: θα ρίσκαραν τόσο εύκολα και απροκάλυπτα την καριέρα τους και τη φήμη τους διαδίδοντας ψευδείς ιστορίες, οι οποίες ούτως ή άλλως θα προκαλούσαν αντιδράσεις;

Θεωρίες συνωμοσίας ή αλήθειες που ουδείς τολμά να ξεστομίσει; Το «ταμπού» έσπασε ακόμη και ο ποντίφικας, ο οποίος ανέφερε ότι θα βάφτιζε μέχρι και… εξωγήινους σε περίπτωση που χτυπούσαν την πόρτα του Βατικανού. Πάντως, είναι κοινώς αποδεκτό ότι το ανεξήγητο και το μεταφυσικό πάντα διήγειραν την ανθρώπινη σκέψη, τη φαντασία, αλλά προκαλούσαν συνάμα φόβο και τρόμο.


Το zougla.gr μετέφρασε και παρουσιάζει έρευνες και δηλώσεις κορυφαίων προσωπικοτήτων, για τις οποίες δεν εκφράστηκε κάποιο σχόλιο από τις μυστικές υπηρεσίες, που επέλεξαν τον δρόμο της σιωπής.

«Η σκιώδης κυβέρνηση κρύβει μυστικά…»

O πρώην υπουργός Άμυνας του Καναδά Πολ Χέλιερ, τον Απρίλιο του 2013, είχε παραχωρήσει διάλεξη στην Ουάσινγκτον σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν πολλά -μη ανθρώπινα- όντα, τα οποία όχι μόνο έχουν έλθει σε επαφή με ανθρώπους, αλλά και συνεργάστηκαν στο παρελθόν με την αμερικανική κυβέρνηση.